Tilauskakut ja leivonnaiset

Kontion Leivintupa -Ruokolahti

Leivintuvan tilauskakut ja muut leivonnaiset

Leivomme tilauksesta talon riisipiirakoita, erilaisia kakkuja sekä muita suolaisia ja makeita leivonnaisia. Pyrimme omavaraisuuteen niiltä osin, kuin se on mahdollista.

Käytämme leivonnassa omien kanojemme ja ankkojen munia aina kun mahdollista. Täytekakkujen täytteenä olevat hillot valmistamme itse. Hyödynnämme ruuissamme myös lähimetsien marjoja ja sieniä.

Esimerkkejä tilauskakuista ja leivonnaisista

Britakakut
  • Kausimaku: raparperi-mansikka
  • Mango-vadelma
  • Kuningatar
  • Mansikka
  • Vadelma
  • Puolukka
Juustokakut
  • Fazerina-suklaa
  • Minttusuklaa
  • Mansikka
  • Vadelma
  • Kuningatar
  • Valkosuklaa-vadelma
  • Mango-vanilja
  • Puolukka-kinuski
  • Sitrus-vanilja
Putouskakut
  • Mansikka
  • Vadelma
  • Kuningatar
  • Sitrus
  • Hedelmä
  • Puolukka-kinuski
  • Kakku kuorrutetaan voi-vanilja-kreemillä ja päälle valutetaan joko suklaakastike tai kinuskikastike.
Täytekakut
  • Vaaleaan- tai suklaakakkupohjaan
  • Mansikka
  • Vadelma
  • Mansikka-vadelma
  • Mustaherukka-vadelma
  • Kuningatar
  • Sitrus
  • Hedelmä
  • Puolukka-kinuski
Leivät ja leivonnaiset
  • Talon riisipiirakat
  • Juureen tehty ruisleipä ja vaalea leipä
Voileipäkakut
  • Kinkku
  • Lohi 
  • Lohikakussa käytämme itse savustamaamme lämminsavulohta.
  • Kakkujen majoneesit valmistamme itse.

Avoinna

Kontion Leivintuvan kahvila avoinna keskiviikkoisin klo 14–18 ympäri vuoden.

Muuten olemme avoinna tilauksesta. Tilausruokia- ja leivonnaisia valmistamme maanantaista lauantaihin.